Kontakt

Kontakt vores mekaniker i Rødekro

Det er muligt at bestille tid til service og andet mekanisk arbejde her på hjemmesiden under værkstedets service booking.

Du kan også træffe Servicerådgiveren direkte
Brian   21 77 93 37
Toni    29 37 67 13

Email: service@oh-automobiler.dk

 

Åbningstider service- og mekanisk værksted

Mandag – Torsdag kl. 7:30 – 16:00
Fredag kl. 7:30 – 14:00
Lørdag – Søndag lukket

 

Åbningstider pladeværksted

Mandag – Torsdag kl. 7:30 – 16:00 
Fredag kl. 7:30 – 14:00
Lørdag – Søndag lukket

Værksted

En moderne bil kræver et værksted med det mest moderne udstyr samt de bedst uddannede teknikere. Begge dele finder du hos os med autoriseret Suzuki værksted samt Seat Specialværksted, og vi sætter en stor ære i hele tiden at være “Up to date”.

Dette betyder, at vi blandt andet tilbyder Dem følgende:

  • – Lejebil til kun kr. 125,00 pr. dag inkl. moms ved reparation (kun værkstedskunder)
  • – Personlig service
  • – “Just in time” reparationer

Som en ekstra service for vore kunder, tager værkfører sig af opfølgning, indskrivning og den daglige kundepleje.

Topmoderne udstyr og specialuddannede teknikere er din sikkerhed for kvalitet.

Ydermere er vi tilsluttet Dansk Teknologisk Instituts kvalitetskoncept, hvor værktøj og arbejde løbende bliver kontrolleret for at leve op til nutidens meget høje krav om kvalitet.

Normalt anbefaler vi, at du bestiller tid til serviceeftersyn ca. 1 uge i forvejen. Du er velkommen til at kontakte os, såfremt du ønsker en pris på et service, en reparation eller andet.

Book værksted / service her

Foruden et komplet værksted råder vi også over et topmoderne pladeværksted med alt i opretterbænke, som med millimeters nøjagtighed udmåler vi din bil, så den igen har fabriksmål – hvis uheldet har været ude. Som autoriseret Suzuki og Seat Special værksted har vi samtlige data for alle bilmærker, der kører her i Danmark.

Mulighed for lånebil ved reparation (kun værkstedskunder)

O.H. Automobiler A/S råder over et moderne klargøringsværksted.

Vores speciale er rengøring og klargøring af nye og brugte biler også til privatkunder.

Vi tilbyder

  • – Afrensning og polering af bilens lak
  • – Lakforsegling
  • – Afrensning af sæder og kabine
  • – Klargøring af nye og brugte biler

 

Læs mere her

Klik her, eller scan QR koden.
Toni Hansen - eftermarkedschef

Toni Hansen

Eftermarkedschef
Mobil: 29 37 67 13
th@oh-automobiler.dk

Brian Schmidt

Servicerådgiver
Mobil: 21 77 93 37
bs@oh-automobiler.dk

Dit lokale autoværksted i Rødekro nær Aabenraa

Hvis du bor i Rødekro eller omegn og har brug for en pålidelig og erfaren mekaniker til at tage sig af din bil, er du velkommen til at besøge O.H. Automobiler. Vi er i stand til at hjælpe dig med alle dine bilreparationer og vedligeholdelsesbehov. Vores autoværksted i Rødekro kun 10 min. fra Aabenraa er et autoriseret Suzuki-værksted, hvilket betyder, at vi har specialiseret os i at reparere og servicere Suzuki-biler, men vi er også i stand til at arbejde på biler fra andre mærker.

Uanset om du har brug for en mekaniker i Rødekro til en simpel reparation eller en mere omfattende service, vil vores autoværksted i Rødekro nær Aabenraa tage sig af dit behov med stor omhu og opmærksomhed. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og fleksible tidsplaner for at imødekomme dine behov og tidsplaner.

Professionelle og erfarne mekanikere i Rødekro

Autoværkstedet i Rødekro nær Aabenraa har et erfarent og professionelt team af mekanikere, der har mange års erfaring med at arbejde på biler. De er uddannet i de nyeste teknologier og teknikker inden for bilreparation og vedligeholdelse og kan tage sig af alt fra rutinemæssige olieskift og dækskift til mere avancerede reparationer og diagnose af komplekse bilproblemer.

Vi er et autoriseret Suzuki-værksted

Som et autoriseret Suzuki-værksted kan vi især tage hånd om serviceeftersyn og reparationer på alle Suzuki-biler – uanset model eller årgang. Vi har adgang til de nyeste tekniske oplysninger og specifikationer fra Suzuki og bruger kun originale reservedele og tilbehør, når de arbejder på Suzuki-biler.

Hvis du søger et pålideligt og autoriseret Suzuki-værksted eller autoværksted i Rødekro, er du velkommen hos vores mekanikere. Vi har et stærkt fokus på kvalitet og kundetilfredshed og er dedikeret til at levere den bedste service og de bedste reparationer til vores kunder.

Spørgsmål og svar til vores autoværksted i Rødekro nær Aabenraa

Hvordan ved du, om din bil har brug for service? Hvor hurtigt kan I udføre en reparation på min bil? Kan I reparere min bil, selvom den ikke er Suzuki? Uanset hvad du måtte være i tvivl om, stiller vores mekanikere i Rødekro gerne deres ekspertise til rådighed.

Har du bemærket nogle usædvanlige lyde eller vibrationer fra din bil, er du altid velkommen til at besøge vores autoværksted i Rødekro nær Aabenraa til en uforpligtende snak. Vi vil lynhurtigt kunne give dig en idé om, hvad problemet er, og omfanget af det.

Kontakt os på telefon 74 66 14 05, e-mail service@oh-automobiler.dk, via vores kontaktformular eller kig forbi autoværkstedet i Rødekro kun 10 min. fra Aabenraa.

Åbningstider

Julen 2023

Vi sender vores bedste jule- og nytårshilsener til alle vores kunder!

Salgsafdelingen, lageret og værkstedet vil være lukket fra d. 23. til d. 26. december samt fra d. 30. december til d. 2. januar.

I perioden fra d. 27. til d. 29. december vil vores åbningstider være normale.

Vores skadecenter holder juleferie fra 23. december til 2 januar.