Book tid til værksted her

Bremsetjek i Rødekro

Bremserne i din bil har afgørende betydning for din og andres sikkerhed i trafikken. Derfor er det vigtigt, at du regelmæssigt får tjekket, om dine bremser virker optimalt.

Bremserne slides nemlig af skidt og grus fra vejen samt vind og vejr, og det øger risikoen for rust, ødelagte dele og nedsat bremseevne. Slidte bremser tærer også hårdt på pengepungen, da bilen bruger mere brændstof.

Derudover virker sikkerhedssystemerne i nyere biler som ABS og ESP kun, hvis bremserne er vedligeholdte, så hvis ikke dine bremser fungerer som de skal, kan du heller ikke altid regne med nødbremsen. For at undgå farlige situationer er det vigtigt at få lavet regelmæssige bremsetjek hos en professionel og erfaren mekaniker.

Hvad indebærer et bremsetjek?

Ved et almindeligt bremsetjek hos OH Automobiler skiller vi først for- og bagbremserne ad og tjekker, om der er nok bremsebelægning tilbage. Derefter renser, smører og justerer vi dem. Vi kontrollerer også altid bremsevæskens niveau og kogepunkt for at sikre, at alt er, som det skal være.

Et godt råd, hvis du ønsker at passe på dine bremser, er at lave en hård opbremsning af og til, når der ikke er andre biler bag dig. Det hjælper nemlig til at holde bremserne rene for støv, fordi bremseklodserne presses hårdere mod bremseskiven.

Book bremsetjek hos OH Automobiler

Hos OH Automobiler i Rødekro udfører vi bremsetjek på alle biler uanset mærke, model og produktionsår på vores eget, autoriserede Suzuki-værksted. Vores erfarne mekanikere følger altid producentens forskrifter nøje, så din bil er i trygge hænder.

Vi udfører blandt andet også olieskift, udskiftning af tandrem og serviceeftersyn. Du kan se værkstedets åbningstider samt booke tid lige her. Du er desuden altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ligger inde med spørgsmål. Slå på tråden på tlf. 74 66 14 05 eller benyt vores kontaktformular.

Åbningstider

  • Mandag 07:30 - 16:00
  • Tirsdag 07:30 - 16:00
  • Onsdag 07:30 - 16:00
  • Torsdag 07:30 - 16:00
  • Fredag 07:30 - 14:00
  • Lørdag Lukket
  • Søndag Lukket

Kontakt

O.H. Automobiler A/S
Østergade 62
6230 Rødekro

Skriv til os

Åbningstider

Julen 2023

Vi sender vores bedste jule- og nytårshilsener til alle vores kunder!

Salgsafdelingen, lageret og værkstedet vil være lukket fra d. 23. til d. 26. december samt fra d. 30. december til d. 2. januar.

I perioden fra d. 27. til d. 29. december vil vores åbningstider være normale.

Vores skadecenter holder juleferie fra 23. december til 2 januar.