Book tid til værksted her

Olieskift i Rødekro

Når olielampen lyser i din bils display, ved du, at det er tid til olieskift – og det er meget vigtigt, at du sørger for at få olien skiftet. Olie smører nemlig motoren og fjerner sod og skidt. Det spiller derfor en enormt vigtig rolle for, at din bil kan køre optimalt. Kører du rundt på gammel og beskidt olie, bliver motoren hurtigere slidt, og med tiden kan den blive fuldstændig ødelagt.

Det er en rigtig god ide at få foretaget regelmæssige olieskift. Som udgangspunkt bør olien på din bil skiftes mindst en gang om året. Intervallet afhænger dog af bilens mærke, model og dit kørselsmønster. Din bil vil altid fortælle dig, når det er tid til at skifte olie.

Tjek af olie på bil: Sådan gør du

Du kan nemt selv tjekke olien på din bil, og det er en rigtig god ide at gøre det med jævne mellemrum for at sikre, at du hverken kører rundt med for meget eller for lidt olie. For lidt olie kan resultere i, at motoren går i stykker, fordi den ikke smøres ordentligt under kørsel. Modsat kan for meget olie resultere i, at motoren bliver for varm.

Når du tjekker olien, bør den altid ramme mellem min- og max-mærkerne på din oliepind og gerne tættest på max. Det er vigtigt, at du kun tjekker olien, når bilen er kold og aldrig lige efter en køretur, når bilen stadig er varm.

Book olieskift hos OH Automobiler

Hos OH Automobiler udfører vi olieskift på alle biler uanset mærke, model og produktionsår. Vi har vores eget, autoriserede Suzuki-værksted, og vores mekanikere har mange års erfaring. Derfor er din bil altid i trygge hænder hos os.

Foruden olieskift udfører vi blandt andet også udskiftning af tandrem, bremsetjek og serviceeftersyn. Du finder værkstedets åbningstider samt vores bookingformular lige her. Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Giv et kald på tlf. 74 66 14 05, eller benyt vores kontaktformular.

Åbningstider

  • Mandag 07:30 - 16:00
  • Tirsdag 07:30 - 16:00
  • Onsdag 07:30 - 16:00
  • Torsdag 07:30 - 16:00
  • Fredag 07:30 - 14:00
  • Lørdag Lukket
  • Søndag Lukket

Kontakt

O.H. Automobiler A/S
Østergade 62
6230 Rødekro

Skriv til os

Åbningstider

Julen 2023

Vi sender vores bedste jule- og nytårshilsener til alle vores kunder!

Salgsafdelingen, lageret og værkstedet vil være lukket fra d. 23. til d. 26. december samt fra d. 30. december til d. 2. januar.

I perioden fra d. 27. til d. 29. december vil vores åbningstider være normale.

Vores skadecenter holder juleferie fra 23. december til 2 januar.