OH Automobiler

Vores profil

OH Automobiler A/S blev grundlagt i 1965 af Ove Hansen, og siden begyndelsen har vi været en af Sønderjyllands førende bilforhandlere. I dag er virksomheden drevet af brødrene Preben og Brian Hansen.

Vores mål er ikke blot at sælge biler. I stedet har det altid været at opnå 100% tilfredshed blandt vores kunder. Derfor bygger vores forretning på ærlighed, troværdighed og høj, faglig kompetence. Det gør os nemlig i stand til at tilbyde rådgivning og kundeservice i særklasse.

Vores mission

Hos OH Automobiler er vores vigtigste mission at fremstå som en troværdig, seriøs og dynamisk arbejdsplads – både over for kunder og medarbejdere.

Vores værdier

Vores kunder og medarbejder er vores vigtigste aktiver, og det ønsker vi altid skal fremgå af vores daglige arbejde. Vi ønsker sammen at skabe en virksomhed, hvor alle er positive, og hvor loyalitet, ærlighed og en uformel omgangstone er en selvfølge. Desuden skal vores dygtige og motiverede medarbejdere sikre, at vores kunder får den bedste service hver gang.

Miljø og certificering

Hos OH Automobiler ser vi os selv som en miljøbevidst bilforhandler. I vores daglige arbejde gør vi alt, hvad vi kan for at sikre, at vi til enhver tid passer så godt på miljøet som muligt.

Vi er en del af Dansk Teknologisk Instituts kvalitetskoncept, hvilket betyder, at vores værktøj og arbejde løbende bliver kontrolleret for at sikre, at det lever op til de nyeste kvalitetskrav.  

Preben Hansen - direktør

Preben Hansen

Brian Hansen - direktør

Brian Hansen

Åbningstider

Julen 2023

Vi sender vores bedste jule- og nytårshilsener til alle vores kunder!

Salgsafdelingen, lageret og værkstedet vil være lukket fra d. 23. til d. 26. december samt fra d. 30. december til d. 2. januar.

I perioden fra d. 27. til d. 29. december vil vores åbningstider være normale.

Vores skadecenter holder juleferie fra 23. december til 2 januar.