Book tid til værksted her

Synstjek i Rødekro

I Danmark skal alle biler, der har været indregistreret i over fire år synes hvert andet år for at tjekke, at de lever op til gældende lovgivning. Før du kører din bil til syn, er det en rigtig god ide at få lavet et synstjek for at finde ud af, om der er ting, der skal udbedres, for at bilen kan godkendes. På den måde sikrer du, at du ikke skal punge ud for et omsyn foruden eventuelle udbedringer og reparationer.

Hos OH Automobiler i Rødekro udfører vores erfarne mekanikere grundige synstjek, og vi kontakter dig altid med det samme, såfremt vi finder noget, der skal udbedres før synet.

Hvad kontrolleres ved et syn?

Når din bil er til syn, bliver den blandt andet kontrolleret for fejl og mangler, der kan påvirke sikkerheden for dig og dine medtrafikanter. Der bliver også foretaget en kontrol af bilens røg-, kulilte-, og støjudledning for at sikre et bedre miljø. Ved syn kontrolleres bilens:
Du modtager automatisk en indkaldelse til syn i din e-boks, og typisk skal bilen være synet inden for otte uger. Når du har modtaget din indkaldelse, kan du med fordel booke tid til synstjek. Ved et synstjek hos OH Automobiler gennemgår vi altid hele bilen ud fra, hvad der kontrolleres ved syn, så du er sikker på, at din bil bliver godkendt.

Book synstjek hos OH Automobiler

Hos OH Automobiler udfører vi synstjek på vores eget værksted i Rødekro. Vores dygtige mekanikere har mange års erfaring, og de gennemgår altid hele bilen grundigt, så du uden bekymring kan køre den til syn. Ud over synstjek udfører vi også basissyn, serviceeftersyn og olieskift.

Du finder os på Østergade 57-59 i Rødekro, og du kan booke din værkstedstid lige her. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 74 66 14 05 eller via vores kontaktformular.

Åbningstider

  • Mandag 07:30 - 16:00
  • Tirsdag 07:30 - 16:00
  • Onsdag 07:30 - 16:00
  • Torsdag 07:30 - 16:00
  • Fredag 07:30 - 14:00
  • Lørdag Lukket
  • Søndag Lukket

Kontakt

O.H. Automobiler A/S
Østergade 62
6230 Rødekro

Skriv til os

Åbningstider

Julen 2023

Vi sender vores bedste jule- og nytårshilsener til alle vores kunder!

Salgsafdelingen, lageret og værkstedet vil være lukket fra d. 23. til d. 26. december samt fra d. 30. december til d. 2. januar.

I perioden fra d. 27. til d. 29. december vil vores åbningstider være normale.

Vores skadecenter holder juleferie fra 23. december til 2 januar.