Vi har åbent alle ugens dage

Suzuki modeloversigt

Autoriseret Suzuki-bilforhandler i Rødekro

Suzuki har længe været en af danskernes yndlingsbilmærker. Den japanske bilproducent har de seneste år haft en lang række af populære modeller, der har tiltalt alt fra de unge til de ældre bilister.

Kvalitet i højeste klasse, køreglæde udover det sædvanlige og topsikkerhed er alt sammen noget, du kan regne med, når du sætter dig bag rattet på en Suzuki. Dette gælder både Swift, Ignis, Vitara og S-Cross. Det er heller ikke usædvanligt at se den ene Suzuki efter den anden passere én på landeveje såvel som motorveje. I småbyer såvel som storbyer. Suzuki har med rette fået en særlig plads i mange bilentusiasters hjerter.

Vi er derfor stolte af vores status som autoriseret Suzuki-bilforhandler. Vi nyder at arbejde med Suzuki, hvad enten det drejer sig om køb, salg eller reparation af deres biler.

Find en Suzuki, der passer til dig og dine behov

Suzukis forskellige modeller varierer i både funktionalitet og komfort, afhængig af hvad dine ønsker og behov er. Du er med andre ord sikret en bil, der passer til dig, uanset hvilken livsstil du har. Den agile og vakse Swift passer til byboeren, den rummelige og topsikre S-Cross passer til familien og den stærke Vitara passer til landevejen.

Er du i tvivl om, hvilken model der passer til dine behov, er du altid mere end velkommen til at kigge forbi vores bilforhandler i Rødekro til en uforpligtende snak. Vores erfarne og veluddannede rådgivere står altid klar med rådgivning og sparring i forhold til, hvilken model der passer til dine krav.

Hvad enten du er på udkig efter en benzin-, diesel- eller hybridbil, har vi med garanti en, der opfylder dine behov. Vi har også et stort udvalg af nyere, brugte biler, hvis du er på udkig efter sådan en. 

Suzuki-bilforhandler og -værksted i Rødekro

Som autoriseret Suzuki-bilforhandler og -værksted har vi CV’et i orden til at håndtere alt fra rådgivning til reparation af almene bilskader til mere komplicerede ”operationer”. Har uheldet været ude for dig og din Suzuki, er du derfor velkommen til at kigge forbi vores autoværksted i Rødekro.

Har du spørgsmål vedrørende Suzuki?

Hvorfor bør du vælge en Suzuki? Hvilken model skal det være? Hvad bør man tage høje for, når man køber en Suzuki? Der kan opstå mange spørgsmål i forbindelse med køb af ny bil. Vi står klar til at besvare, hvad end du måtte have af spørgsmål. Kontakt os på telefon 74 66 14 05, e-mail service@oh-automobiler.dk eller via vores kontaktformular. Du er også altid velkommen til at kigge forbi bilhuset i Rødekro til en uforpligtende snak.

Beregn byttepris

Book prøvetur