Brugte biler til salg i Rødekro

Køb brugte biler i Rødekro nær Aabenraa

Leder du efter brugte biler i Rødekro, Aabenraa eller omegn? Der er flere gode grunde til at investere i en brugt bil fremfor en, der er splinterny. Pris og stand er ofte to af de faktorer, man tager med i overvejelserne, inden man køber en ny (brugt) bil. Vores autoværksted i Rødekro kun 10 min. fra Aabenraa har altid et stort udvalg af brugte biler til salg, og vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dit næste bilkøb.

Vores sælgere er erfarne inden for køb af både nye og brugte biler, og de deler gerne ud af gode råd og vejledninger omkring, hvilke ting du bør have med i overvejelserne, inden du trykker på købsknappen.

Derfor bør du overveje at købe en brugt bil

Den mest åbenlyse grund til at vælge en brugt bil fremfor en ny er prisen. En brugt bil vil altid være billigere end en ny bil. Det er en ting, der er sikkert – og det gælder alle bilmærker.

Nye biler falder hurtigt i pris. Det gør de ligeså snart de efterlader forhandlerens parkeringsplads for første gang. Dette kommer brugtbilskøbere til gode. Det betyder nemlig, at der er en væsentlig mindre afskrivning på den brugte bil, du køber. Din investering vil derfor ikke falde i værdi i lige så høj grad, som hvis du købte en helt ny bil.

Dette betyder samtidig, at du kan få meget mere bil for pengene. Den brugte bil fejler ikke noget, bare fordi den har været købt en gang. Den kan nemlig være lige så sund og rask, som en ny bil kan. Derudover kan du være heldig, at bilen tidligere er købt med en masse funktioner og ekstraudstyr, som normalvis ikke ville have været med.

Hvordan er standen på en brugt bil?

Hvis du overvejer at købe en brugt bil, er standen uden tvivl en af de ting, du har med i betragtningerne. De brugte biler, vi har stående, bliver alle sammen gennemgået og klargjort fra top til tå, inden vi sætter et prisskilt på dem. Du kan derfor regne med, at den brugte bil, du køber, har helbredet i orden.

Er du interesseret i at høre om alder, kilometerafstand og vedligeholdelseshistorik, er du velkommen til at tage fat i vores sælgere. De vil kunne fortælle dig om bilens helbred og historiske data.

Se vores brugte biler i Rødekro nær Aabenraa

Uanset om du sidder inde med spørgsmål til køb af brugte biler hos vores autoværksted i Rødekro nær Aabenraa, hvilke modeller vi har stående i garagen eller noget helt tredje, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon 74 66 14 05, e-mail service@oh-automobiler.dk eller via vores kontaktformular. Derudover tager vores sælgere gerne imod dig i bilhuset til en uforpligtende snak om, hvilke muligheder du har for at købe en brugt bil.

Åbningstider

Julen 2023

Vi sender vores bedste jule- og nytårshilsener til alle vores kunder!

Salgsafdelingen, lageret og værkstedet vil være lukket fra d. 23. til d. 26. december samt fra d. 30. december til d. 2. januar.

I perioden fra d. 27. til d. 29. december vil vores åbningstider være normale.

Vores skadecenter holder juleferie fra 23. december til 2 januar.