Finansiering

Hos OH Automobiler vil vi gerne hjælpe dig med at realisere din bildrøm. Derfor samarbejder vi med Nordea, Nordania Finans og Santander for at kunne tilbyde dig nogle af markedets absolut bedste finansieringsløsninger.

Ønsker du at finansiere dit bilkøb, er der rigtig mange fordele ved at vælge finansiering gennem os. Blandt andet kan vi oftest tilbyde en lavere rente, end du ville få i banken, og du bevarer samtidig dine lånemuligheder.

Når du har fundet din drømmebil, finder vi sammen den finansieringsløsning, der passer bedst til dig og din økonomi. Vi klarer også ansøgningsprocessen for dig, og du får som regel svar inden for få minutter.

Har du spørgsmål vedrørende finansiering, er du altid meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller på tlf. 74 66 14 05.

Nordea

Når du køber en spritny Suzuki eller en af vores nyere, brugte biler, kan vi hos OH Automobiler tilbyde finansiering gennem Nordea. Nordea er Nordens største bank og den anden største bank i Danmark, og de tilbyder en række produkter og serviceydelser til både privat- og erhvervskunder herunder attraktive finansieringsløsninger til alle behov inklusiv billige billån.

Hos OH Automobiler kan du ansøge om et fleksibelt billån fra Nordea med en yderst attraktiv rente og op mod 10 års løbetid alt efter, hvad der passer bedst til din økonomi. Har du endnu ikke fundet den rette bil, kan du ansøge om en forhåndsgodkendelse. Når du er forhåndsgodkendt, modtager du et lånebevis, som gør, at du hurtigt kan slå til, når du finder drømmebilen.  

Du kan læse meget mere om finansiering fra Nordea her

Santander

Hos OH Automobiler kan vi i samarbejde med Santander tilbyde dig et billigt og fleksibelt billån med masser af tryghed. Santander, som er en del af Banco Santander, der er en af de største banker i verden med over 160 års baggrund, blev oprettet i Danmark i 2007. De specialiserer sig særligt i privatlån, kreditkort og opsparingsprodukter, og desuden har de en førende position på det danske marked for billån.

Du kan ansøge om et billån med en lav, variabel rente fra Santander både med og uden udbetaling alt efter, hvad der passer bedst til din økonomi. Du opnår dog den mest attraktive rente, hvis du lægger mindst 20% af bilens pris i udbetaling.

Læs mere om finansiering fra Santander her.

Nordania Finans

Gennem Nordania Finans kan vi hos OH Automobiler tilbyde tryg og attraktiv finansiering med massevis af fordele. Nordania Finans er en del af Danske Bank, som har eksisteret i mere end 150 år, men opererer dog som en selvstændig virksomhed, der gennem bilforhandlere tilbyder finansieringsløsninger til forhandlernes privat- og erhvervskunder.

Med finansiering fra Nordania Finans har du mulighed for selv at vælge, om du ønsker en fast eller variabel rente. Desuden giver finansiering fra Nordania Finans dig adgang til en række fordele inklusiv mulighed for at udskyde betalingen en måned, hvis du får brug for ekstra luft i din økonomi samt mulighed for at tegne en SAFE-forsikring, der betaler dine ydelser i tilfælde af for eksempel arbejdsløshed.

Du kan læse mere om finansiering fra Nordania Finans her.

Åbningstider

Julen 2023

Vi sender vores bedste jule- og nytårshilsener til alle vores kunder!

Salgsafdelingen, lageret og værkstedet vil være lukket fra d. 23. til d. 26. december samt fra d. 30. december til d. 2. januar.

I perioden fra d. 27. til d. 29. december vil vores åbningstider være normale.

Vores skadecenter holder juleferie fra 23. december til 2 januar.