Book tid på værksted her

Aircondition service i Rødekro

En velfungerende aircondition er guld værd, når du sidder fast i trafikken på en varm sommerdag. Det er dog vigtigt at sørge for, at din aircondition serviceres regelmæssigt. Dit airconditionanlæg er et lukket system, hvori der flyder kølemiddel.

De fleste airconditionanlæg mister omkring 10% kølemiddel hvert år, og det forringer køleevnen. Med tiden vil kølemidlet helt forsvinde, hvis ikke der påfyldes nyt, og hvis mængden af kølemiddel bliver for lav, slider det på anlægget, som risikerer at gå i stykker. Virker din aircondition ikke optimalt, kan der desuden dannes bakterier og skimmelsvamp i anlægget, og det har en negativ påvirkning på indeklimaet i bilen.

Selvom der ikke er faste intervaller for, hvor ofte airconditionanlæg skal serviceres, anbefaler vi hos OH Automobiler, at du får lavet et aircondition service mindst hvert halve år for at sikre, at det fungerer optimalt samt for at mindske risikoen for dyre reparationer. Under et aircondition service tømmer og tørrer vi anlægget ved hjælp af vakuum, hvorefter nyt kølemiddel påfyldes.

Hvad er forskellen på et klimaanlæg og et airconditionanlæg?

Mange forveksler klimaanlæg og airconditionanlæg, men de er faktisk ikke helt ens. Den primære forskel er, at et klimaanlæg selv regulerer temperaturen i kabinen og holder den konstant ved hjælp af sensorer og følere, mens du skal regulere temperaturen på et airconditionanlæg.

Et klimaanlæg søger altså for at holde temperaturen i kabinen på eksempelvis 20 grader, hvorimod du på et airconditionanlæg blot skal vælge en styrke som eksempelvis 1-5 for, hvor meget det skal køle eller varme. Både airconditionanlæg og klimaanlæg skal serviceres regelmæssigt, da de begge mister kølemiddel og dermed køleevne over tid.

Book aircondition service hos OH Automobiler

Hos OH Automobiler i Rødekro udfører vi aircondition service på vores eget, autoriserede Suzuki-værksted. Vi servicerer biler af alle mærker, modeller og produktionsår, og vores erfarne mekanikere søger altid for at følge producentens forskrifter nøje.

Ud over aircondition service udfører vi også basisservice og serviceeftersyn. Du finder værkstedets åbningstider samt vores bookingformular lige her. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at give os et kald på tlf. 74 66 14 05. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular.

Åbningstider

  • Mandag 07:30 - 16:00
  • Tirsdag 07:30 - 16:00
  • Onsdag 07:30 - 16:00
  • Torsdag 07:30 - 16:00
  • Fredag 07:30 - 14:00
  • Lørdag Lukket
  • Søndag Lukket

Kontakt

O.H. Automobiler A/S
Østergade 62
6230 Rødekro

Skriv til os

Åbningstider

Julen 2023

Vi sender vores bedste jule- og nytårshilsener til alle vores kunder!

Salgsafdelingen, lageret og værkstedet vil være lukket fra d. 23. til d. 26. december samt fra d. 30. december til d. 2. januar.

I perioden fra d. 27. til d. 29. december vil vores åbningstider være normale.

Vores skadecenter holder juleferie fra 23. december til 2 januar.