Book tid på værksted her

Montering af anhængertræk i Rødekro

Med et anhængertræk på bilen kan du tage cyklen med på en cykelholder, traileren med ned over grænsen eller campingvognen med på sommerferie – ja mulighederne er mange. Har din bil ikke et anhængertræk, er der dog ingen grund til at se dig om efter en ny. I mange tilfælde er det nemlig muligt at eftermontere anhængertræk på bilen.

Ønsker du at få eftermonteret et anhængertræk, skal du først og fremmest vide, hvor meget din bil må køre med. Derudover skal du overveje, hvor meget dit træk skal kunne klare, og sidst, men ikke mindst skal du vælge den type anhængertræk, du kunne tænke dig. Der findes tre forskellige typer anhængertræk:
Valg af anhængertræk er en smagssag, da der ikke umiddelbart er en type træk, der er bedre end en anden. Dog er et fastmonteret eller svingbart træk praktisk, hvis du til enhver tid gerne vil have mulighed for at spænde traileren på krogen.

Book montering af anhængertræk hos OH Automobiler

Hos OH Automobiler tilbyder vi montering af anhængertræk på vores eget, autoriserede Suzuki-værksted i Rødekro. Vores dygtige mekanikere har mange års erfaring, og de sørger altid for, at du hurtigt kan drøne af sted med din ønskede anhænger på slæb.

Foruden montering af anhængertræk udfører vi blandt andet også hjulskifte, bremsetjek og serviceeftersyn. Du finder værkstedets åbningstider samt vores bookingformular lige her. Har du spørgsmål eller brug for vejledning til at vælge det rette anhængertræk til din bil, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 74 66 14 05. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Åbningstider

  • Mandag 07:30 - 16:00
  • Tirsdag 07:30 - 16:00
  • Onsdag 07:30 - 16:00
  • Torsdag 07:30 - 16:00
  • Fredag 07:30 - 14:00
  • Lørdag Lukket
  • Søndag Lukket

Kontakt

O.H. Automobiler A/S
Østergade 62
6230 Rødekro

Skriv til os

Åbningstider

Julen 2023

Vi sender vores bedste jule- og nytårshilsener til alle vores kunder!

Salgsafdelingen, lageret og værkstedet vil være lukket fra d. 23. til d. 26. december samt fra d. 30. december til d. 2. januar.

I perioden fra d. 27. til d. 29. december vil vores åbningstider være normale.

Vores skadecenter holder juleferie fra 23. december til 2 januar.