Book tid til værksted her

Serviceeftersyn i Rødekro

Hvorfor skal din bil serviceres, og hvad indebærer et serviceeftersyn? Oftest er det en forudsætning for at bevare fabriksgarantien, at du overholder din bils serviceintervaller.

Ved et serviceeftersyn gennemgår en mekaniker hele bilen grundigt for at fange eventuelle problemer, der skal udbedres, før de reelt opstår. Mekanikeren tjekker blandt andet olie, kølervæske, bremsevæske, lys, lygter, dæk, bremser og styretøj. Et serviceeftersyn er derfor med til at øge trygheden omkring bilens sikkerhed samt forbedre dens holdbarhed.

Din bil fortæller dig selv, når det er tid til et serviceeftersyn med en lille meddelelse i instrumentbrættet eller infodisplayet. Det er typisk et lille symbol, som ofte er en svensknøgle, tallet 82, som i mange biler er kode for serviceeftersyn, eller forkortelsen ”insp”, som står for inspektion. Intervallet for serviceeftersyn varierer fra bil til bil, men typisk skal bilen serviceres, når den har kørt mellem 10.000 og 30.000 kilometer – dog max hvert andet år.

Forskellen mellem serviceeftersyn og syn

Mange forveksler serviceeftersyn med syn, men der er faktisk en væsentlig forskel. Et syn foregår i en synshal og er en lovpligtig gennemgang af bilen, hvor alle dens eventuelle fejl og mangler noteres. Der foretages ikke nogle former for reparationer, da formålet med synet ”blot” er at kontrollere, at bilen lever op til gældende regler for sikkerhed og miljø.

Et serviceeftersyn er derimod en mere omfattende kontrol af hele bilen. Her tjekkes bilen grundigt for eventuelle problemer såsom defekte eller skadede dele, og der udføres de nødvendige reparationer samt skift af for eksempel olie.

Book serviceeftersyn hos OH Automobiler

Hos OH Automobiler udfører vi grundige serviceeftersyn på biler af alle mærker, modeller og årgange på vores eget, autoriserede Suzuki-værksted. Vores dygtige mekanikere har mange års erfaring, så din bil er i trygge hænder hos os. Foruden serviceeftersyn udfører vi også synstjek, basisservice og bremsetjek.

Du finder vores bookingformular samt værkstedets åbningstider lige her. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at give os et kald på tlf. 74 66 14 05 eller skrive til os via vores kontaktformular.

Åbningstider

  • Mandag 07:30 - 16:00
  • Tirsdag 07:30 - 16:00
  • Onsdag 07:30 - 16:00
  • Torsdag 07:30 - 16:00
  • Fredag 07:30 - 14:00
  • Lørdag Lukket
  • Søndag Lukket

Kontakt

O.H. Automobiler A/S
Østergade 62
6230 Rødekro

Skriv til os

Åbningstider

Julen 2023

Vi sender vores bedste jule- og nytårshilsener til alle vores kunder!

Salgsafdelingen, lageret og værkstedet vil være lukket fra d. 23. til d. 26. december samt fra d. 30. december til d. 2. januar.

I perioden fra d. 27. til d. 29. december vil vores åbningstider være normale.

Vores skadecenter holder juleferie fra 23. december til 2 januar.