Book tid på værksted her

Basisservice i Rødekro

For at sikre din egen og andres sikkerhed på vejene samt for at forlænge din bils levetid er det vigtigt, at du får din bil serviceret regelmæssigt. Basisservice er med til at sikre, at bilen fortsat er sikker at køre rundt i, og mange vælger at få foretaget basisservice mellem serviceeftersyn for at øge trygheden. Basisservice er også et populært valg blandt bilejere med en ældre bil, hvor de ikke længere behøver at få foretaget et fuldt serviceeftersyn, fordi fabriksgarantien er udløbet, men stadig gerne vil have sikkerhed for, at alt er, som det skal være.

For at sikre din egen og andres sikkerhed på vejene samt for at forlænge din bils levetid er det vigtigt, at du får din bil serviceret regelmæssigt. Basisservice er med til at sikre, at bilen fortsat er sikker at køre rundt i, og mange vælger at få foretaget basisservice mellem serviceeftersyn for at øge trygheden.

Hvad er forskellen på basisservice og serviceeftersyn?

Et serviceeftersyn er en grundig gennemgang af hele bilen, hvor en mekaniker tjekker for eventuelle problemer som skader eller defekte dele og udfører de nødvendige reparationer.

Basisservice kan betegnes som et lille serviceeftersyn. Ved basisservice bliver alle bilens basale dele tjekket for at sikre, at alle vigtige funktioner fungerer optimalt. Som regel er basisservice billigere end et serviceeftersyn, men ved basisservice får du ikke et stempel i din bils servicebog. Et basisservice hos OH Automobiler indeholder:

Book basisservice hos OH Automobiler

Skal du på kør-selv-ferie, og vil du gerne sikre dig, at din bil er i topstand, eller kører din bil upåklageligt, men er det noget tid sidste serviceeftersyn, og er fabriksgarantien udløbet? Så kan du med fordel booke tid til basisservice.

Hos OH Automobiler i Rødekro udfører vi basisservice på biler af alle mærker, modeller og produktionsår. Vi har vores eget, autoriserede Suzuki-værksted, og vores erfarne mekanikere søger for, at du hurtigt er godt og sikkert kørende igen. Ud over basisservice udfører vi også bremsetjek, serviceeftersyn og synstjek.

Du finder vores bookingformular lige her, hvor du også kan se værkstedets åbningstider. Ligger du inde med spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 74 66 14 05 eller via vores kontaktformular.

Åbningstider

  • Mandag 07:30 - 16:00
  • Tirsdag 07:30 - 16:00
  • Onsdag 07:30 - 16:00
  • Torsdag 07:30 - 16:00
  • Fredag 07:30 - 14:00
  • Lørdag Lukket
  • Søndag Lukket

Kontakt

O.H. Automobiler A/S
Østergade 62
6230 Rødekro

Skriv til os

Åbningstider

Julen 2023

Vi sender vores bedste jule- og nytårshilsener til alle vores kunder!

Salgsafdelingen, lageret og værkstedet vil være lukket fra d. 23. til d. 26. december samt fra d. 30. december til d. 2. januar.

I perioden fra d. 27. til d. 29. december vil vores åbningstider være normale.

Vores skadecenter holder juleferie fra 23. december til 2 januar.